必威体育官网_betway必威体育app_必威体育手机版下载

千万玩家的共同选择!必威体育官网登录(www.westmu.com)是一家上市十年之久的娱乐网站,betway必威体育app为玩家带来丰厚的利益,必威体育手机版下载通过多年的摸索和总结,创建了一个值得信赖的游戏平台,让娱乐精神充满您的生活。

必威体育官网 > 留学 > 记者团为您汇总2009年6月英语六级答案,每日一句

原标题:记者团为您汇总2009年6月英语六级答案,每日一句

浏览次数:169 时间:2019-11-23

betway必威体育app 1

But Nature is indifferent to human notions of fairness, and a report by the Fish and Wildlife Service showed a worrisome drop in the populations of several species of North Atlantic sea turtles, notably loggerheads, which can grow to as much as 400 pounds.

2009年6月英语六级答案完整版(A卷)

  第二、大厦的框架——分析出题思路,把握做题技巧

  • 新浪国际教育嘉年华周日重磅来袭 点击抢票
  • 12位国际教育专家超实用升学规划指导讲座排期
  • 四场全真模拟课堂:烘焙、西餐礼仪、戏剧体验
  • 现场与小黄人亲密合影 搭玲珑塔赢取万元大奖
  • 时间:2014年10月19日 9:00-17:00
  • 地点:北京市朝阳区郎园艺文中心
  • 请扫描左侧二维码或点击链接进入报名

然而自然对于人类的失败观念漠不关心,一份来自鱼类和野生动物保护组织的报告显示,北大西洋的几种海龟的数量已显示出令人担忧的下降,尤其是蠵龟,一种能长至400磅的龟类。

B卷答案请链接:

  最能反映出题者思维的复习材料只有真题。无论从难度到出题思路,历年的真题的质量都非常高。许多考生在没有把真题彻底吃透的情况下花了大量的时间和精力去做许多模拟试卷。这种复习方法不仅耗时耗力,事倍功半,而且甚至会因为模拟题的仿真程度不好,导致自己的做题思路发生偏差。因此,建议同学们不要玩题海战术,应该搞懂真题题目和基本的出题思路。目前市面上的模拟题从严格意义上讲没有一本是接近真题的,大量做模拟题只起到安慰剂的作用,但是模拟题又不能不做,因为长时间反复做真题,会失去对第一次拿到新题的新鲜感。故此,做题的总体思路是90%真题,10%模拟题。

  “所谓得阅读者得天下”,这句形容虽然有些浮夸,却说明了一个不争的事实——首先,在各类英语考试中,阅读理解分值大,牢牢占据着核心地位;其次,多数同学从英语学习的起步阶段就开始接触阅读这种考题,对于这类题型最为熟悉,从中拿分的把握最高。虽然,在去年八月中旬发生了震惊两千三百多万考生的改革,但是丝毫没有撼动阅读理解在这个全国关注度最高,覆盖面最广的英语考试中的核心地位。首先,从分值上看,阅读理解占据了35%的比重,细分到三大题型分别为:词汇运用5%,长篇阅读10%,精确阅读20%。其次,从得分的角度分析,对于绝大部分考生来说,搞定一道阅读要比做对一道听力容易的多。尤其是单位分值最高的精确阅读(该部分共两篇文章,10道题,平均每道题占2%的分值),若我们准备充分一些,处理恰当一些的话,必然会成为考生战胜四六级的基石。接下来,我们通过分析一些真题,来看一看转折逻辑关系在真题中的运用。

快速阅读:

betway必威体育app,  考研的成败不仅与实力相关,也与技巧密不可分。英语知识的学习没什么技巧,但考试却有,考研也不例外。技巧可以从三个层面来讲:

  分析一:先来看一道四级真题(2008年6月passage one)

BADABCD   Unsafesituations   Theiranxietyandcontrol   Movements   听力:  11.D)Fredmayhaveborrowedasleepingbagfromsomeoneelse.   12.B)Itwillcooldownovertheweekend.   13.C)HostingaTVprogram.   14.D)Theplantsshouldbeputinashadyspot.   15.C)Gotobedearly.   16.B)Shehaslearnedtoappreciatemodernsculptures.   17.A)Theyseemsatisfiedwithwhattheyhavedone   18.A) Themanshouldn'thesitatetotakethecourse   19.BDomesticissuesofgeneralsocialconcern.   20.DBasedonpublicexpectationsandeditor'sjudgement.   21.BPracticalexperience.   22.AThereaveragelifespanwaslessthan50years.   23.CLearntousenewtechnology.   24.Dwhenallpeoplebecomewealthier.   25.CControltheenvironment.   26.BToalertteenagerstothedangersofrecklessdriving.   27.ARoadaccidents.   28.CIthasaccomplisheditsobjective.   29.BCustomersmaybemisledbythesmells.   30.CSupportive   31.ATheflowerscentstimulatedpeople'sdesiretobuy.   32Capassengertraincollidedwithagoodstrain   33Dthecauseofthetragicaccidentremainsunknown   34Atherewasabombscare   35 Ddrivewithspecialcare   36.tongue   37.official   38.administration   39.commerce   40.spread   41.disadvantageed   42.competence   43.investigate   44.You also examine the immense variability of English and come to understand how it's used as a symbol of individual identity and social connection。   45. Why do some nonnative speakers of English claim that it's a difficult language to learn while infants born into English speaking communities acquire their language before they learn to use forks and knives?   46. You are encouraged to develop your own individual responses to various practical and theoretical issues   阅读填空:   TV and fashion magazines   Developing eating disorders   Impossibly proportioned   3 years   Make money   仔细阅读:   52 B) efforts have been made to protect turtles from dying out.   53 D) The turtle's population has decreased in spite of human protection   54 B) Unregulated commercial fishing   55 A) It threatens the sandy beaches on which they lay eggs. 56 C) call for effective measures to ensure sea turtle's survival.   57 C) College education is rewarding in spite of the starting costs.   58 D) The gap between the earnings of college and high-school graduates narrowed   59 A)save more on tuition.   60 D)consider college education a consumer product   61 B)A satisfying experience with their budgets   完形填空:   62 C massive   63 B endeavors   64 D bound   65 A facilitated   66 C exclusive   67 B connects   68 C individuals   69 A and   70 C origins   71 B stood for   72 A exchange   73 D whose   74 C attracted   75 B which   76 A joined   77 D then   78 D As   79 C messages   80 B civilian   81 A into   翻译:   82. him out of buying a car   83. Keeping a sense of humor helps   84. he had no choice but to confess his criminal behavior   85. there must be someone who is speaking ill of them   86. it hard to resist the temptation of ice cream 写作范文:   According to the Bible, it is the almighty God who gave names to everything he created: "he named the light ‘Day' and the darkness ‘Night'". In fact, a name is a word or phrase that man uses to denote and identify a specific person, place or thing. There is no inexorable correlation between the sign and "the signified". For this reason, some claim that names are not so vital as they are supposed to be. However, I am fully convinced that they are of great importance.   Take the name of a person as an example. It is known to all that a person's name is divided into two parts: given name and surname. The given name is the name our parents assign us. We ourselves might change it later in our life. Usually, when a name is given, it contains a lot of information. Say, "li" in the name of some Chinese females shows that we wish them to "beautiful" while "wei" in the names of some males reveals that we expect them to be "great" in their future life.   As to the surname or family name, it is even more important, so important that some people may sacrifice their life for it. Originally, man had no such a name. But ever since a certain name was given, each member of the family carries it wherever he goes. Rather than merely a sign, it is the root from which we can trace back to our ancestor, the tie that helps bind us to other members of the same clan, the dignity most people hope to live for.   Apart from the name of a person, that of a place or thing is also significant in that it embodies history and culture. All in all, though names are assigned artificially, man is not free when giving names. But God is.

  第一个层面是,做阅读时,到底是应该先读问题还是先读文章,不同的人有不同的答案。我们认为,到底采用什么样的顺序,和每个人的水平有关。对于阅读能力很高的人来说,先读文章比较好。读完了文章,对文章的内容有了基本的理解和记住了几乎全部的内容,再去做题,就会比较有把握了。而事实上对于广大考生老说,多数人对文章不能做到基本理解,或者虽然表面文字看懂了,但是做题时大脑一片空白,有效信息掌握薄弱。鉴于此,我们认为应该先读问题,带着问题中的关键词到去读文章。这样做的好处在于:首先,读完问题,通过题目中的大写字母、数字、标志性内容词等会对文章所涉及的内容有个大概的了解;然后带着问题有针对性地去读文章,有的放矢。

  60. The author believes that, since the signing of the Kyoto Protocol,____。

  第二个层面是,读文章时,应该采用什么样的阅读方式。基于试题研究,我们发现,在读文章的时候,应该把握重点:对于文章来讲,首段,各段首句,末句是重点;对于句子来讲,转折句,因果句,长难句、比较句,和“绝对话意义”的句子往往是出题的方向。当读完一篇文章,要问问自己:文章主要围绕什么问题阐述?作者对文章的态度大体方向是什么?读懂文章虽然不是做题正确的核心,但确是做题正确的前提。

  A. politicians have started to do something to better the situation

  第三个层面是:以什么样的思路去应付考题。从阅读材料后面所提的问题来看,主要归类以下几个大的方面的问题:主旨题,推理题,细节题,例证题、态度题,举例题,猜词题。但是每个大题型又可以继续细分。考生应该对这些题型的正解特征加以归纳总结。例如:考研英语中涉及到多次的主要原因题,其题目特征是:

  B. few nations have adopted real tough measures to limit energy use

  The passage (author)…………….mainly because____?

  C. reductions in energy consumption have greatly cut back global warming

  Which of the following is chiefly responsible for……..?

  D. international cooperation has contributed to solving environmental problems

  ………………………is largely due to________?

  根据题干的内容,我们把位置卡在文章的第四段:

  What is the main reason for ________?

  No government will adopt rigid restrictions on economic growth and personal freedom (limits on electricity usage, driving and travel)that might cut back global warming. Still, politicians want to show they're “doing something”. Consider the Kyoto Protoco(京都议定书). It allowed countries that joined to punish those that didn't. But it hasn't reduced CO2 emissions(up about 25% since 1990), and many signatories(签字国) didn't adopt tough enough policies to hit their 2008-2012 targets。

  由上述真题题目我们可以看出,题目特征相当明显,都出现了表示“主要的”标识词。那么题目特征会引发我们怎么样的思考呢?既然是主要原因,就表明在原文中原因的阐述是不唯一的,至少原因两个以上才具备出主要原因题的前提,同时在四个选项中,可能会有若干个选项都是正确的原因,但正确答案是挑选出最重要的一个原因;那么什么样的原因才是主要原因呢?我们可以从原文对应句中找到规律:我们可以发现,主要原因题正确选项在原文中的对应句往往含有如下标识词:比较级、最高级、转折词、above all等,我们一起看一下历年的例题:

  文中关于京都议定书的内容提到:It allowed countries that joined to punish those that didn't. But it hasn't reduced CO2 emissions(up about 25% since 1990),and many signatories(签字国) didn't adopt tough enough policies to hit their 2008-2012 targets。这是四六级阅读中常考的细节题,要求考生根据题目,对文章的细节信息做出正确的理解,那么,明确重点内容就成为解决这类题型的关键所在!这里出现了明显转折词but,说明有关京都议定书的重点内容应该位于but之后,而but之后的信息告诉我们,京都议定书的签订并未降低二氧化碳的排放量,且多数签字国并未实施有力的政策去实现他们2008年到2012的环保目标。对比选项,我们不难发现B项:few nations have adopted real tough measures to limit energy use正确描述了转折之后的内容,为该题目的正确答案。

  1.The foremost reason why the BBC has to readjust itself is no other than ______________. (96年passage2第4题)

  再看一道六级真题(2009年6月passage two),就会发现规律总是惊人的相似:

  A. The emergence of commercial TV channel

  57. What's the opinion of economists about going to college?

  B. The enforcement of Broadcasting Act by the government

  A. Huge amounts of money is being wasted on campus socializing。

  C. The urgent necessity to reduce costs and jobs

  B. It doesn't pay to run into debt to receive a college education。

  D. The challenge of new satellite channels

  C. College education is rewarding in spite of the startling costs。

  原文:Yet the BBC will have to change, because the broadcasting world round it is changing. The commercial TV channels—ITV and Channel 4---were required by the Thatcher Government’s Broadcasting Act to become more commercial, competing with each other for advertisers, and cutting costs and jobs. But it is the arrival of new satellite channels---funded partly by advertising and partly by viewers’ subscriptions---which will bring about the biggest changes in the long term

  D. Going to college doesn't necessarily bring the expected returns。

  2. According to the author, the great outburst of major inventions in early America was in a large due to _______. (96年passage4第1题)

  根据题干,我们定位到文章第一段:There are few more sobering online activities than entering data into college-tuition calculators and gasping as the Web spits back a six-figure sum. But economists say families about to go into debt to fund four years of partying, as well as studying, can console themselves with the knowledge that college is an investment that, unlike many bank stocks, should yield huge dividends。文中再次出现转折词but,虽然前文指出,没有什么活动能够比输入大学学费计算器并得出一个六位数的总和更使人感到清醒,但是在but之后,经济学者指出大学会产生很大的收益。因此,在对比选项中我们不难发现C项:College education is rewarding in spite of the startling costs正确对应了原文转折之后的信息,为该题目的正确答案。

  A. elementary schoolsB. enthusiastic workers

  结论一:转折之后为重点强调内容,经常给出细节题的答案!

  C. the attractive premium systemD. a special way of thinking

  分析二:来看一道四级真题(2008年12月passage two)

  原文:Among the many shaping factors, I would single out the country’s excellent elementary schools; a labor force that welcomed the new technology; the practice of giving premiums to inventors: and above all the American genius for nonverbal, “spatial” thinking about things technological.

  63. What does Paula Courtney imply by saying “ … the shopper must also find a replacement” (Line 2, Para. 4)?

  3. According to the author, what may chiefly be responsible for the moral decline of Japanese society?(00年passage4第2题)

  A. New customers are bound to replace old ones。

  A. Women’s participation in social activities is limited.

  B. It is not likely the shopper can find the same products in other stores。

  B. More workers are dissatisfied with their jobs.

  C. Most stores provide the same kind of service。

  C. Excessive emphasis has been placed on the basics.

  D. Not complaining to the manager causes the shopper some trouble too。

  D. The lifestyle has been influenced by western values.

  根据题干中给出的位置,我们回到文中第四段:"Storytelling hurts retailers and entertains consumers," said Paula Courtney, President of the Verde group。“ the store loses the customer, but the shopper must also find a replacement。”这是四六级阅读中常考的语义题,要求考生结合上下文的理解,来推理引号内容的言外之意,因此,擅于把握句与句之间的逻辑关系就显得格外重要!从文中看出,but前的内容告诉我们,“商店失去了顾客”,流失顾客对于商店而言造成了一定的伤害,我们都知道所谓“转折前后,含义相反”,那么but后这句话字面含义是“顾客也必须找到替代品”,通过转折前后,含义相反的方式理解,不难得出其内涵是站在顾客这个角度来分析顾客的麻烦,由此我们可得出正确答案为D项:Not complaining to the manager causes the shopper some trouble too。

  原文: But that may have more to do with Japanese lifestyle.

  再来看一道六级真题(2009年6月passage one),就会发现这一思路完全同理可证

  4. According to the text, the cost increase in the rail industry is mainly caused by ______ (03年passage3第5题)

  53. What does the author mean by “Nature is indifferent to human notions of fairness” (Line 1, Para. 2)?

  A. The continuing acquisition.

  A.Nature is quite fair regarding the survival of turtles。

  B. The growing traffic.

  B.Turtles are by nature indifferent to human activities。

  C. The cheering Wall Street.

  C.The course of nature will not be changed by human interference。

  D. The shrinking market.

  D.The turtle population has decreased in spite of human protection。

  原文:many captive shippers also worry they will soon be hit with a round of huge rate increases. The railroad industry as a whole, despite its brightening fortunes, still does not earn enough to cover the cost of the capital it must invest to keep up with its surging traffic. Yet railroads continue to borrow billons to acquire one another, with Wall Street cheering them on.

  我们根据题目给出的位置回到原文:For hundreds of millions of years, turtles (海龟) have struggled out of the sea to lay their eggs on sandy beaches, long before there were nature documentaries to celebrate them, or GPS satellites and marine biologists to track them, or volunteers to hand-carry the hatchlings (幼龟) down to the water's edge lest they become disoriented by headlights and crawl towards a motel parking lot instead. A formidable wall of bureaucracy has been erected to protect their prime nesting on the Atlantic coastlines. With all that attention paid to them, you'd think these creatures would at least have the gratitude not to go extinct。

  5. Female capuchin moneys were chosen for the research most probably because they are _____. (05年passage1第3题)

  But Nature is indifferent to human notions of fairness, and a report by the Fish and Wildlife Service showed a worrisome drop in the populations of several species of North Atlantic turtles, notably loggerheads, which can grow to as much as 400 pounds. The South Florida nesting population, the largest, has declined by 50% in the last decade, according to Elizabeth Griffin, a marine biologist with the environmental group Oceana. The figures prompted Oceana to petition the government to upgrade the level of protection for the North Atlantic loggerheads from “threatened” to “endangered”-meaning they are in danger of disappearing without additional help。看到如此画面,多数同学顿时泪奔,心想莫非要把如此多的文字全部啃下来才能做对这道题吗?实则不然!我们只需要重点关注一个叫but的小伙伴,因为这个可爱的小家伙可以明确指出上下文逻辑和含义的向反性!but前告诉我们人类在以各种各样的方式保护海龟,以免海龟走向绝种,而but后这句话字面意思是“大自然对于人类的公平概念是冷漠的”,我们通过转折前后,含义相反的思路来理解,不难得出其内涵为:人类虽付出了很多努力,但努力并未奏效,海龟还是在走向绝种,因此复合我们判断的选项只有D项:The turtle population has decreased in spite of human protection。

  A. More inclined to weigh what they get.

  结论二:转折前后,逻辑表意相反,巧用转折,可正确推理语义题的言外之意!

  B. Attentive to researchers’ instructions.

  综上所述,转折逻辑是我们在精确阅读中砍分的利器!因此,当文章中出现:but, however, while, yet, instead(of), still, on the contrary等表示转折逻辑的单词或短语时,请大家打起十二分精神,因为答案正在向你走来!

  C. Nice in both appearance and temperament

  一、充分利用真题

  D. More generous than their male companions.

  1.回顾总结已做完所有真题中的错题,并分析出错的根本原因;

  原文:the researchers studied the behavior of female brown capuchin monkeys. They look cute. They are good natured, co-operative, creatures, and they share food readily. Above all, like their female human counterparts, they tend to pay much closer attention to the value of “goods and services” than males.

  2.以两天一套题的节奏高质量完成13年的6套真题,把高昂的状态保持到考前;

  上述例题均很好的印证了这类题的做题规律,而且长达十年这一规律都没有发生任何变化。考生们在阅读复习过程中要注意题目的横向联系,不仅要按篇章来阅读,还有把历年的同一类型考题放到一起进行总结,从而发现做题技巧和规律,这样才能更好地保证复习的效率。

  3.扫荡真题中所有的生词。

  二、其它方面的准备

    更多信息请访问:新浪考研频道 考研论坛 考研博客圈

  1.合理饮食,规律作息,切勿通宵熬夜进行突击式复习(no zuo no die);

  特别说明:由于各方面情况的不断调整与变化,新浪网所提供的所有考试信息仅供参考,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准。

  2.考试必备品汇总:准考证,学生证,身份证,2B铅笔(至少两根,不要削太细),橡皮,胶带纸,黑色中性笔或钢笔两支,调频耳机两个,手表,以及一颗必胜的决心。

本文由必威体育官网发布于留学,转载请注明出处:记者团为您汇总2009年6月英语六级答案,每日一句

关键词:

上一篇:墨尔本地产招牌上贴,澳墨尔本歧视性租房海报

下一篇:没有了